You are currently viewing Tickets Symposium Chirurgie in de Sport nu te koop!

Tickets Symposium Chirurgie in de Sport nu te koop!

Beste geïnteresseerde,

Op 30 juni (15.00-19.30 uur) aanstaande vindt het online eindsymposium van VCMS Groningen plaats! Dit jaar hebben wij gekozen voor het onderwerp ‘Chirurgie in de sport’. De inschrijving is nu open, dus meld je snel aan! Voor VCMS-leden en reünisten is de prijs voor het symposium 3 euro, voor niet-leden is de prijs 5 euro. We hebben leuke goodiebags samengesteld, die door de eerste 150 opgehaald kunnen worden in Groningen. Meld je dus zo snel mogelijk hier aan! Meer informatie over het programma, de sprekers en de goodiebags zal bekend worden gemaakt via onze sociale media, houd deze dus vooral in de gaten!

Graag tot ziens bij het eindsymposium!

Activiteitencommissie VCMS Groningen 2021

Leave a Reply