You are currently viewing SOLLICITEER NU BIJ VCMS GRONINGEN 2021-2022

SOLLICITEER NU BIJ VCMS GRONINGEN 2021-2022

OPENING SOLLICITATIEPERIODE 2021-2022 VCMS GRONINGEN!

Ben jij tweede-of derdejaars geneeskunde bachelor student en zoek jij verdieping en verbreding binnen de snijdende specialismen naast het reguliere onderwijsprogramma? Dan kan jij vanaf nu solliciteren voor VMCS Groningen 2021-2022! Het lidmaatschap van VCMS Groningen is bedoeld voor studenten met een buitengewone interesse in de chirurgie, die bereid zijn hun kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten! 

VCMS Groningen biedt haar leden:

– Maandelijks interessante masterclasses en workshops gegeven door chirurgen en artsen in opleiding

– Laagdrempelig contact met specialisten 

– Netwerkactiviteiten zowel binnen als buiten Groningen 

– Toegang tot landelijke symposia en activiteiten georganiseerd voor de verschillende VCMS afdelingen

VCMS Groningen vraagt haar leden om een kleine contributie van 60 euro, waardoor VCMS Groningen elke maand masterclasses en workshops waarbij verschillende snijdende disciplines centraal staan kan realiseren. Dit geeft jou de kans om vroeg tijdens je studie onder andere chirurgische vaardigheden zoals hechten en knopen op te doen. Door het kleinschalige karakter (50 leden) van deze activiteiten en gezamenlijke netwerkactiviteiten is er laagdrempelig contact met de specialisten en leden. 

Om je aan te melden voor VCMS Groningen moet je een sollicitatieprocedure doorlopen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal documenten aangeleverd in PDF, bestaande uit:

1. Een curriculum vitae 

2. Een motivatiebrief (maximaal één A4) 

Vermeld in jouw motivatiebrief duidelijk wat jouw motivatie is voor het volgen van het programma van VCMS Groningen. De bestanden en jouw gegevens kunnen verzonden worden via het sollicitatieformulier.

De deadline om te solliciteren is 26 september 23.59 uur. De eerste verplichte activiteit is de kennismakingsactiviteit en zal fysiek plaatsvinden op woensdagavond 13 oktober waarbij de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Twijfel je nog of je lid wilt worden? Kijk vooral rond op onze website www.groningen.vcms.nl of sociale media welke masterclasses en workshops voorgaande jaren aan bod zijn gekomen of neem contact met ons op door te mailen naar groningen@vcms.nl. 

Leave a Reply