Kaartverkoop VCMS Groningen Symposium Chirurgie en Defensie: van Opleiding tot Uitzending

VCMS Groningen presenteert het symposium getiteld ‘Chirurgie en Defensie: van Opleiding tot Uitzending,” dat zal plaatsvinden op woensdag 18 mei van 18:00-22:00 uur op de Faculteit Medische Wetenschappen in Groningen. Wij zijn erg blij dat dit symposium volledig fysiek kan plaatsvinden.

Ben jij benieuwd naar wat het inhoudt om chirurgie uit te voeren in de Defensie? Wil jij graag weten hoe het leven van een militair arts eruit ziet en wat voor taken je hebt op uitzending? Ben jij benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van artsen die op uitzending zijn geweest? Dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn! De sprekers zullen aankomende tijd bekend worden gemaakt, dus houdt onze sociale media in de gaten.

Voor de huidige leden van VCMS Groningen is het symposium een verplicht activiteit. Bij het aanmelden krijgen leden en reünisten een gratis kaartje. Externen en alumni kunnen een kaartje kopen voor €5. De eerste 80 aanmeldingen krijgen een goodiebag! Overtuig je geneeskunde vrienden om zich aan te melden en wees er allemaal dus snel bij.

Bemachtig je kaartje via onderstaande link: https://vcmsarchief.nl/eventespresso/?p=3952

Leave a Reply