You are currently viewing DE SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

DE SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

Heb jij interesse in extracurriculair chirurgisch onderwijs, wil je vroeg tijdens de studie chirurgische kennis en vaardigheden zoals hechten en knopen opdoen, je chirurgische kennis vergroten door maandelijkse masterclasses en workshops te volgen en ben je aankomend tweede of derdejaars BSc Geneeskunde student in Groningen (UMCG)? Dan is de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten Groningen (VCMS) zeker wat voor jou!

Om te solliciteren stuur je CV met een motivatiebrief of een videopitch (voorkeur) naar groningen@vcms.nl. De sollicitaties zijn open van 5 september tot 26 september 23:59 uur. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste updates. Bij vragen kan je mailen naar groningen@vcms.nl

Leave a Reply