You are currently viewing SYMPOSIUM COLORECTALE ROBOTCHIRURGIE 

SYMPOSIUM COLORECTALE ROBOTCHIRURGIE 

SAVE THE DATE: 17 APRIL 2023 EN KOOP NU JE KAARTJE VIA DEZE LINK

VCMS Groningen presenteert het symposium over colorectale robotchirurgie. Ben jij nieuwsgierig naar de robotchirurgie en gefascineerd door de abdominale chirurgie? Dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn! 

Als opening zal er een ethisch medicus spreken over de ethische dilemma’s binnen de robotchirurgie, hierin zullen vraagstukken behandeld worden zoals “kunnen robots het werk van de chirurg ooit overnemen? Wie is er verantwoordelijk als de robot een fout maakt?” Als hoofdspreker zal hoogleraar robot chirurgie en abdominaal chirurg Esther Consten vertellen over de colorectale robotchirurgie. Het wetenschappelijk onderzoek en het onderwijs zal ook aan bod komen. Esther Consten en haar team zijn namelijk pioniers binnen het onderwijs van de robotchirurgie in Nederland. Met als kers op de taart: de robotchirurgie met unieke beelden in 3D! De sprekers en subthema’s zullen aankomende tijd bekend worden gemaakt, dus houdt onze sociale media en website www.groningen.vcms.nl in de gaten. 

Het symposium zal plaatsvinden op 17 April van 18:00-22:00 uur in de Rode Zaal van het UMCG. Koop nu je kaartje via vcms.nl/kaartverkoop 

We kijken uit naar jullie aanmeldingen en hopelijk tot 17 April!

Leave a Reply