You are currently viewing SOLLICITATIES 2023-2024 ZIJN GEOPEND!

SOLLICITATIES 2023-2024 ZIJN GEOPEND!

Ben je geïnteresseerd in chirurgisch onderwijs buiten je reguliere studie? Wil je al vroeg tijdens je geneeskundige opleiding praktische chirurgische vaardigheden zoals hechten en knopen leren? Wil je je kennis op het gebied van chirurgie verdiepen door deel te nemen aan maandelijkse masterclasses en workshops? Als dat het geval is, dan is de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten Groningen (VCMS) iets voor jou!

Om te solliciteren moet je minstens een tweede- of derdejaars BSc Geneeskunde student aan de Rijksuniversiteit Groningen (UMCG) zijn. Als gemotiveerde student stuur je een motivatiebrief of een videopitch via het sollicitatieformulier. Sollicitaties worden aangenomen van 21 augustus 2023 tot 17 september 2023, tot 23:59 uur. Houd de website en sociale media in de gaten voor de laatste informatie. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met groningen@vcms.nl.

Leave a Reply